Μπορεί να σας φανεί λίγο μπελαλίδικη αυτή η συνταγή, αλλά αξίζει τον κόπο. Δεν είναι συνηθισμένα και η γέμιση τα κάνει ασυναγώνιστα.Τα υλικά μας:1/2 κιλό λάδι καλό2 ποτήρια νερού ζάχαρη5 πορτοκάλια ζουμερά ο χυμός τους2 κουταλιές σ. ξύσμα πορτοκαλιού1 κουταλάκι σόδα1/2 ποτήρι κρασιού κονιάκ1/2 σιμιγδάλι1 κιλό αλεύρι (όσο πάρει)Για την γέμιση:200 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα, χοντροκομμένα και καβουρδισμένα200 γρ.