Υλικά:
Για 2-4 άτομα½ κιλό παπαρδέλεςΓια το μοσχάρι1 νεροπότηρο λευκό κρασί1 φύλλο δάφνης2-3 σπυριά μπαχάρι1 νεροπότηρο ντομάτα ψιλοκομμένη2 κουταλιές σούπας πελτέ1 φλιτ τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανόαλάτι, πιπέρι, ελάχιστη κανέλα1 κιλό ψαχνό μοσχάρι για κατσαρόλα1 φλιτ τσαγιού ελαιόλαδο1 κρεμμύδι χονδροκομμένο2 σκελίδες σκόρδο
Για να σερβίρετε πασπαλίστε λίγη παρμεζάνα και θα γίνει υπέροχο
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: