Υλικά:Ένα κιλό κρέμα γάλακτος15 γρ ζελατίνα110 γρ ζάχαρη 2 Τσικ βανίλιας Γλυκό του κουταλιού( έβαλα μούρο ,τέλεια γεύση) Εκτέλεση Βάζω τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μαλακώσουν Σε κατσαρόλας βάζω την κρέμα τη ζάχαρη και τη βανίλια ,και λίγο πρίν το σημείο βρασμού,κατεβάζω από τη φωτιά .Ρίχνω τη στημένη ζελατινη και ανακατεύω διαρκώς μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Κρυώνει και το βάζω σε φαρμάκια της αρεσκείας μου και στο ψυγείο.Εγώ έβαλα στη βάση της φόρμας το γλυκό. Και όταν έβγαλα την φόρμα ήταν στην κορυφήMaria Ntelimara-Οι Κουζινίστες φωτογραφίαF for Food MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ