Για τη ζύμη: ενα ποτήρι χλιαρό νερόενα φακελάκι μαγιά τρεις κουταλιές ελαιόλαδο ενα κουταλάκι ζάχαρη ενα κουταλάκι αλάτι και αλευρι οσο παρει (περίπου μισό κιλό ). Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Τι κάνουμεΡίχνουμε εναλλάξ νερό-αλεύρι και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη. Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. Απλώνουμε το ζυμάρι μας σε λαδωμένο ταψι το αλειφουμε με πελτέ ντομάτας και προσθετουμε ζαμπόν μπέικον ντομάτα πιπεριά μανιτάρια και οτι άλλο μας αρεσει. Καλύπτουμε απο πάνω με τριμμένα κίτρινα τυριά της αρεσκε