Υλικά για τη ζύμη500γρ. αλεύρι,30γρ. φρέσκια μαγιά,3 με 4 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ηλιέλαιο ),1 ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ,1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ,1 με 1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό ( μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω νερό ),1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.Υλικά για τη γέμιση:500γρ. Γκούντα,200γρ. σάλτσα ντομάτα βασιλικού ,2 ψιλοκομμένες πιπεριές ,400γρ. μπέικον ,200γρ. μανιτάρια σε φέτες ,3 λουκάνικα Βιέννης ψιλοκομμένα ,150γρ.