Μια ωραιότατη πάστα Φλώρα – αγαπημένο γλυκό με ωραίες αναμνήσεις !!!ΥΛΙΚΑ:1/2 ποτήρι καλαμποκέλαιο2 αυγά1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη3 βανίλιες2 κουταλιες της σούπας κονιάκ350γρ. φαρινα ή όσο χρειαστεί, μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας1βαζο 400 γρ.μαρμελάδα(της αρεσκείας μας)ΕΚΤΕΛΕΣΗΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το λάδι, το κονιάκ και τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημα.