Πάστα ταψιού κομμένη σε μικρά παστάκια, εύκολο και πεντανόστιμο!! ❤️ΥλικάΠαντεσπάνι9 αβγα270γρ ζαχαρη2γρ αλατι2 βανιλιες100γρ κορν φλαουερ100γρ αλευρι για ολες τις χρησεις50γρ κακαο40γρ βουτυρο λιωμενοΓέμιση υλικά2 φακ. Γιώτης κρέμα μιλφειγ1320ml γάλαΧτυπάμε τα υλικά πολύ καλά μέχρι να αφρατεψει η κρέμαΓλασο250γρ κουβερτουρα200ml γάλα2 κσ. σπορέλαιοΕκτελεση παντεσπανιΧτυπαμε τα αβγα με τη ζαχαρη να αφρατεψουν, αλατι, βανιλιες, επειτα ριχνουμε 2 φορες κοκκινισμενα αλευρι, κορν φλαουερ κι κακακο, ανακατευουμε με μια τρυπητη κουταλα κι τελος το βουτυρο.