\ Το γκούλας είναι γνήσια Ουγγρική σπεσιαλιτέ !!! Συνοδεύουμε με πουρέ,τηγανητές πατάτες ,πιλάφι .Υλικά1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους500 γρ. κρεμμύδι300 ml. Ντοματοχυμό2 κ.σ. πελτέ ντομάτας150 ml. Λάδι2 φύλα δάφνης1 κ.σ. γλυκό πιπέρι½ κ.σ. καυτό πιπέρι1 κ.σ. ζάχαρη1 κ.σ. maggi σε σκόνηΠιπέρι, αλάτιΠερίπου 3 ποτήρια νερόΠροετοιμασίαΨιλοκόβετε το κρεμμύδι (μην χρησιμοποιήσετε το μπλέντερ), και το τσιγαρίζεται σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά περίπου ανακατεύοντας σταδιακά.