ΥΛΙΚΑ:1 Φλ του τσαγιού φακή1 Φλ του τσαγιού ρύζι καρολίνα1 Φλ του τσαγιού λάδι1/4 του κιλού αμπελόφυλλαλίγο μαϊντανό1 μέτριο κρεμμύδι2 ντομάτες2 σκελίδες σκόρδολίγο δυόσμοαλάτι και πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βράζουμε τις φακές για 5 λεπτά και τις βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.Ψιλοκόβουμε σε λεκάνη το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τις ντομάτες, τα σκόρδα, τον δυόσμο, προσθέτουμε το μισό λάδι, αλάτι-πιπέρι , την φακή το ρύζι καλά πλυμένο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.Ζεματάμε τα αμπελόφυλλα βάζουμε μία κουταλιά γέμιση και τυλίγουμε, τους αραδιάζουμε σε φαρδιά κατσαρόλα, ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο λάδι