ΥΛΙΚΑ:½ κιλό αμπελόφυλλα ½ κιλό ρύζι καρολίνα πλυμένο 4 κρεμμύδια ξερά τριμμένα στον τρίφτη2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό10 φυλλαράκια ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο2 φλυτζάνια ελαιόλαδο 2 λεμόνιαΑλάτι & πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Πλένουμε τα αμπελόφυλλα πολύ καλά και τα ζεματάμε για 2’ σε βραστό αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε στο τρυπητό.