ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΕφτασε ήδη και η δεύτερη Κυριακή του Σεπτέμβρη και ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε ακόμη μία συνταγή από το εκλεκτό μενού των Quanti Modi di Fare e Rifare ... Αρώματα Άπω Ανατολής για σήμερα, αφού είναι η σειρά να δοκιμάσουμε ακόμη μια συνταγή από την ιαπωνική κουζίνα. Ράμεν, δηλαδή νούντλς, με στήθος κοτόπουλο, μαγειρεμένο με πράσινες πιπεριές, και φυσικά την απαραίτητη γλυκόξινη σάλτσα. Τα ράμεν είναι νούντλς που παρασκευάζονται με αλεύρι από σιτάρι, με την μέθοδο του διπλώματος και τραβήγματος της ζύμης.