Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη βάση160 γραμμάρια φρέσκος χυμός πορτοκαλιού100 γραμμάρια αμύγδαλο σε σκόνη200 γραμμάρια ζάχαρη άχνηξύσμα από ½ πορτοκάλι1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις160 γραμμάρια ελαιόλαδο ή ηλιέλαιοΓια τη γέμιση400 γραμμάρια ταχίνι50 γραμμάρια μέλιξύσμα από 1 πορτοκάλι400 γραμμάρια κουβερτούρα, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια400 γραμμάρια φρέσκο χυμό πορτοκαλιούΓια το σερβίρισμακακάο σκόνη για πασπάλισμα