"Σοκολατένια" πουτίγκα και μάλιστα νηστίσιμη!!! Μέσα στο πνεύμα της εποχής αλλά και λίγο πιο υγιεινή και διαφορετική (τουλάχιστον για μένα)!! Για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με το χαρουπάλευρο και τις χρήσεις του όταν έγινα foodblogger. Ο πατέρας μου το γνώριζε γιατί το έτρωγαν... εγώ ...ιδέα δεν είχα... στο σπίτι δεν "έμπαινε" ποτέ ...δεν ανήκε ποτέ στους "καλεσμένους" μας. Ίσως λόγω του ότι εκείνη η γενιά, η γενιά των τωρινών 80άρηδων γνώρισε αυτά τα προϊόντα μέσα από άσχημες συνθήκες... κάτι που τους είχε δημιουργήσει κάποια ...απωθημένα. Θυμάμαι τη θεία μου και αδερφή του πατέρα μου...