ΥΛΙΚΑ1πακετο φυλλο κρουστας400γρ βουτυρο αγελαδος αναλατοΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ5 αυγα1 1/2 λιτρο φρεσκο γαλα400γρ ζαχαρη200γρ ψιλο σιμιγδαλι15γρ ξυσμα πορτοκαλιΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ450 γρ ζαχαρη550ml νερο1 βανιλιαΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΧτυπαμε τα αυγα σε ενα μπολ να αφρατεψουν.Σε μια μεγαλη κατσαρολα ζεσταινουμε το γαλα και ριχνουμε το ξυσμα και το σιμιγδαλι.Ανακατευουμε συνεχως μεχρι να πηξει το μειγμα.Κατεβαζουμε απο την φωτια ανακατευοντας συνεχως.Ριχνουμε και τα αυγα σιγα σιγα και ξαναβαζουμε την κρεμα στην φωτια ανακατευοντας συνεχως μεχρι να παρει μια βρασει.Αποσυρουμε και αφηνουμε να κρυωσει ανακατευοντας που και πο