Μυζηθροπιτάκια με ανθότυρο ζάχαρη κανέλα..Συνταγή για τα μυζηθροπιτάκια:Για τη ζύμη,,1/2 κιλό αλευρι200γρ βούτυρο λιωμένο χλιαρό1 φακ.μαγιάΛιγο ζάχαρη1 ποτήρι κρασιού γάλαΟλα τα υλικά μαζί σε λεκανίτσα νεράκι οσο πάρει και αλεύρι επιπλέον αν χρειαστεί..αφήνουμε φουσκώνει..Λιώνουμε το ανθότυρο με το πιρούνι,βάζουμε ζάχαρη και κανέλαΑνοίγουμε φυλλαράκια και τα γεμίζουμε.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μισή ώρα περίπου..!!Μόλις κρυώσουν πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη!Paraskevi Koyntoyrogiannh -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ- ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ