Jump to Navigation

Μπιφτέκια κοτόπουλο στα κάρβουνα !!!

up
45 users have voted.
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!ΥΛΙΚΑ800 γρ κιμα απο κοτοπουλο μπουτι2 κρεμμυδια μεγαλα2 σκελιδες σκορδο1 κουπα τυρι σκληρο Δανιας1 κουπα θρυμματισμενη φρυγανια1 κουταλια σουπας σπασμενο κολιανδρο1 φλυτζανακι του καφε ψιλοκομμενο μαιντανο1Τοματα καλα στημένη και χοντροκομμένη1 κοφτη κουταλια του γλυκου παπρικα γλυκιαΑλατι ,πιπερι ριγανη λαδι.ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ενα τηγανι βαλτε λιγο λαδι και τσιγαριστε το κρεμμυδι το σκορδο οχι να καουν να μαραθουν κ να παρουν ωραιο χρωμα.Προσθεστε τον μαιντανο και σβηστε το τηγανι!!Αφηστε να κρυωσουν!!Σε μια λεκανη βαλτε τον κιμα προσθεστε το τυρι την φρυγανια την
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τραγανό Τηγανητό Κοτόπουλο Καλύτερο και από Αγοραστό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
 Το Μυστικό για το πιο Τραγανό Τηγανητό Κοτόπουλο Καλύτερο και από Αγοραστό!!!Υλικά:500 γρ. φιλετίνια κοτόπουλο500 ml αριάνι1 κ.γ. αλάτι1 κ.σ. πάπρικα1 κ.σ. σκόνη σκόρδο2 κ.σ. μαγιονέζα1 κ.σ. κέτσαπ1/2 κ.σ. μουστάρδααλάτιμαυροπιπερο300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.80 γρ. κορν φλάουρ1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1.5 κ.γ. αλάτι1 κ.σ. πάπρικα1 κ.σ. σκόνη σκόρδο1 κ.γ.

Το πιο εύκολο και υγιεινό γεμιστό Μπιφτέκι Κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
41 users have voted.
Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ Μπιφτέκι Κοτόπουλο !!!Το πιο εύκολο και υγιεινό γεμιστό Μπιφτέκι Κοτόπουλο. Αν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο healthy μπορείς να παραλείψεις την παρμεζάνα και το αυγό.Υλικά:150 γρ. κιμάς κοτόπουλο3-4 ντοματίνιαλίγα φύλλα σπανάκι4 κ.σ. μοτσαρέλα55 γρ. κρέμα τυρί4 κ.σ.

Τέλεια κ πάρα πολύ εύκολα Burgers !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
52 users have voted.
.. Σήμερα θέλανε τα .. παιδιά μικρά μεγάλα σπιτικά burkers .. Οπότε χατήρι δεν τους χάλασα !!!!

Κοτόπουλο πεντανόστιμο με πατάτες στην κατσαρόλα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
71 users have voted.
Το πιο νόστιμο κοτόπουλο με πατάτες στην κατσαρόλα!!! Ψάχνετε για μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα ξετρελάνει την οικογένεια και τους φίλους σας; Αυτή η συνταγή είναι η ιδανική επιλογή! Με λίγα και απλά υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, μπορείτε να φτιάξετε ένα χορταστικό και πεντανόστιμο φαγητό σε ένα μόνο σκεύος.

Πανεύκολες κοτομπουκιές με 3 μόνο υλικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
133 users have voted.
 Κοτομπουκιές στον φούρνο με 3 ΥΛΙΚΑ !!!Σήμερα θα σου δείξω πως θα φτιάξεις πανεύκολες κοτομπουκιές με 3 μόνο υλικά!Υλικά:•260 γρ. βρασμένο κοτόπουλο•200 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut