Υλικα:1/2 κιλό κόκκινη κολοκύθα τριμμένη στον τρίφτη200 gr. φέτα τριμμένη 2 αυγά 100 ml ελαιόλαδο 300 γρ. αλεύριαλάτιπιπέριμοσχοκάρυδοΕκτέλεση:1.Πλένουμε την κολοκύθα,την καθαρίζουμε από τους σπόρους,την κόβουμε και την τρίβουμε στον τρίφτη.2.Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από την κολοκύθα μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Παίρνουμε με το χέρι την κολοκύθα και την ενσωματώνουμε στο μίγμα ζυμώνοντας ελαφρώς να ανακατευτεί η κολοκύθα με τα υπόλοιπα υλικά.3.Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα τον χυλό μας.4.