ΥΛΙΚΑ125γρ κουβερτουρα50γρ βουτυρο10 μπισκοτα τυπου diegestive4κουτ σουπας σιροπι καραμελα1/2 πακετακι σταγονες καραμελεςαχνη για το πασπαλισμαΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα κατσαρολακι σε χαμηλη φωτια βαζουμε την σοκολατα με το βουτυρο και το σιροπι,μεχρι να λιωσει η σοκολατα.Σπαμε και θρυματιζουμε σε ακανονιστα ψιλο μεγαλα κομματια τα μπισκοτα.Σε ενα μπολ αδειαζουμε την σοκολατα με τα μπισκοτα και τις σταγονες καραμελας.Ανακατευουμε ελαφρα και αδειαζουμε το μειγμα μας σε ενα ταψακι και το απλωνουμε σε ολοι την επειφανεια του.Βαζουμε στο ψυγειο για 5 ωρες.Βγαζουμε και κοβουμε σε παραληλογραμα κομματια κ