Υλικά1 κιλό φύλλο κρούστας1/2 κιλό καρύδια χοντροαλεσμένα1/2 κιλό αμύγδαλα χοντροαλεσμένα3 κουταλιές κανέλα1 κουταλιά τις σούπας γαρύφαλλο1 κούπα βούτυρο1 κούπα μαργαρίνηΛίγα γαρύφαλλα ολόκληραΣιρόπι6 κούπες ζάχαρη4 κούπες νερό1/2 γλυκόζη , η μέλιΛίγη βανίλια (προαιρετικά)2 φλούδες λεμόνι ,η 2 κουταλιές κονιάκΕκτέλεσηΣε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, η τα αμύγδαλα την κανέλα,και το γαρύφαλλο.Λιώνουμε την μαργαρίνη και το βούτυρο μαζί.Βουτυρώνουμε ένα ταψί 35 εκατ.και στρώνουμε 4 φύλλα βουτυρώνοντάς τα ένα ένα .Πασπαλίζουμε λίγο σε όλη την επιφάνεια από το μείγμα των καρυδιών , η αμυγδάλων ώ