Υλικά1 κιλό μπακαλιάρο [χρησιμοποίησα κατεψυγμένο ]4 κλωνάρια σέλινο1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοτριμμένο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες2 πιπεριές κόκκινες [μπορούμε και Φλωρίνης]1 πιπεριά πράσινη1 ώριμη μεγάλη ντομάτα ψιλοτριμμένη1 κουταλιά σούπας μεγάλη ,η ,αλεύρι,η κορν φλάουρ [χρησιμοποίησα αλεύρι]1και 1/2 φλυτζάνι τσαγιού νερό2 κουταλιές σούπας κοφτές βούτυρο η,΄ελαιόλαδο αν νηστεύουμε 1/2 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας προαιρετικάαλάτι,πιπέρι,μαιντανό1/2 κουταλιά σούπας ζάχαρηΧυμό ενός λεμονιούΕκτέλεσηΞεπαγώνουμε σε φυσικό περιβάλλον τον μπακλιάρο ,τον πλένουμε καλά Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 5