Υλικά1 κουτί κανελόνια6 μελιτζάνες φλάσκες500 γραμ.κιμά2 κρεμμύδια τριμμένα2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο2 κοφτές κουταλιές σούπας πελτέ ντομάταςελαιόλαδοαλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη5 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένοτυρί τριμμένο κεφαλοτύρι [κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας ] Κρέμα μπεσαμέλ5 κουταλιές σούπας βούτυρο φυτίνη8 κουταλιές σούπας αλεύρι1 λίτρο γάλα φρέσκο2 κρόκους αυγών 1 φλυτζάνι τσαγιού τυρί τριμμένο φρυγανιά τριμμένη Εκτέλεση1] Σπάμε τα κανελόνια σε κομμάτια μεγάλα και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό περίπου 15-20 λεπτά ,τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.2] Πλένουμε και καθαρίζουμε τις μελιτζ