Σταφιδόψωμα αφράτα εύκολα εκπληκτικά !!! Υλικά2 φλιτζάνια σταφίδες3 φλ. Νερό1/2 φλιτζάνι Καλαμποκέλαιο4 φλ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις1κ γ. Σόδα2 φλ. Ζάχαρη1κ γ. Κανέλα1κ γ. Γαρίφαλο1 πρέζα αλάτιΕκτέλεσηΣε μια κατσαρόλα ρίξτε 2 φλ. Νερό και βραστε τις σταφίδες για 15 λεπτά. Απομακρύνετε από τη φωτιά και προσθέστε το υπόλοιπο νερό μαζί με το Καλαμποκέλαιο.Σε ένα μπωλ ανακατέψτε μαζί όλα τα στερεά υλικά και ρίξτε το μίγμα με τις σταφίδες.Αλευρωστε και βουτυρωστε ένα ταψί κ ρίχνετε το μίγμα.Ψήνετε στους 200 βαθμους για μια ώρα Η συνταγή από κ. Χριστίνα Σαριπανίδη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ