Υλικά:
Για 2-4 άτομα 1½ κιλό Χοιρινό, κομμένο σε μέτριους κύβους180 γραμμάρια βούτυρο1 σελινόριζα καθαρισμένη και κομμένη σε μέτριους κύβους1 πράσο ψιλοκομμένο1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος2 κύβους βοδινού Κnorr1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί1 κουταλιά γλυκού κορν φλάουρανάλογο αλάτι και πιπέρι1 1/2 φλιτζάνι ρύζι Σπυρωτό