Υλικά:
1 κ. μοσχάρι (ελιά, ποντίκι κλπ) σε μεγάλες μπουκιές
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
χυμός από 3 μεγάλα λεμόνια
1 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
4 κου.τ. μουστάρδα
2 δαφνόφυλλα
αλάτι-πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
αλεύρι γ.ο.χ.
Εκτέλεση:
Σε ένα πιάτο αλευρώνουμε τις μπουκιές κρέατος και τις ροδίζουμε σε αρκετό ζεστό ελαιόλαδο γυρίζοντάς τες συνεχώς με ξύλινη κουτάλα. Σβήνουμε με το κρασί. Η διαδικασία είναι καλό να γίνει σε φαρδιά κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε απαλά.