Υλικά ..Μερίδες 61 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σπάλα2 κιλά κολοκυθάκια μικρά πρός μέτρια άν θέλετε να τα βάλετε ολόκληρα1 μεγάλο κρεμμύδι ξυσμένο στον τρίφτη1/2 κιλό ώριμες ντομάτες1 κουταλιά σούπας πελτέ1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδοψιλοκομμένη5 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένολίγο αλάτι-πιπέρι-ζάχαρηΕκτέλεσηΜε μαχαίρι ξύνουμε λίγο την φλούδα των κολοκυθιών και κόβουμε τις ακρούλες .Αν είναι μικρά τα αφήνουμε ολόκληρα ,η αν είναι μεγάλα τα κόβουμε στην μέση.Ζεσταίνουμε σε τηγάνι λάδι και προαιρετικά αν θέλουμε τα τηγανίζουμε ελαφρώς ,μπορούμε να τα μαγειρέψουμε και σκέτα.Σε κατσαρόλα βά