Μιλφέιγ εύκολο ..!!Υλικά:750 ml γάλα2 βανίλιες4 αυγά80 γρ. κορν φλάουρ125 γρ. ζάχαρη2 κ.σ. βούτυρο350ml κρέμα γάλακτος1 φυλλο σφολιαταςΖάχαρη άχνη, κανέλαΕκτέλεση:Σε ενα ταψί με αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε τη σφολιάτα, τη τρυπάμε με ενα πιρούνι παντού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Την βγαζουμε απο τον φουρνο και την αναποδογυριζουμε. Την πατάμε με τα χερια μας με μια πετσέτα γιατί είναι ζεστή και την βάζουμε να ψηθεί μεχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να έχει ψηθεί καλά, στους 180 βαθμούς.