Υλικά :2 φύλλα σφολιάτας Μερέντα αμύγδαλο φιλέ 3 γεμάτες κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη 1 κ.σ. μέλι 1 πρέζα αλάτι Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εκτέλεση :Σ΄ενα ταψάκι ή πυρίμαχο σκεύος το βουτυρώνουμε καλά. Σ΄ενα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο τη ζάχαρη το μέλι και το αλάτι σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη. Ρίχχνουμε τη μισή ποσότητα από τη σως καραμέλας στο βουτυρωμένο σκεύος και πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο. Ανοίγουμε το φύλλο της ζύμης και αλείφουμε με μερέντα.