γιά την ακρίβειαπιπεριές "κέρατο" τουρσίphotosερασι τέχνηςΜε φίλεψαν από περβολάκι φρέσκες πιπερίτσες κέρατο, τρυφερές και πολύχρωμες.Τουρσί θα τις κάνουμε, γιά να τις συντηρήσουμε.Πρώτα τις πλένουμε καλά, με άφθονο νερό.Χρειάζεται μιά προσοχή, όχι τα χέρια στα μάτια μας, γιατί μπορεί κάποιες απ' τις πιπεριές να είναι καυτερές...Σε ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε να βράσει μπόλικο νερό.Στο μεταξύ, προσέχοντας να μη σπάσει το κοτσανάκι που τις συγκρατεί, σχίζουμε με μαχαίρι προσεκτικά μία - μία τις πιπεριές κατά μήκος, και βγάζουμε από μέσα τους σπόρους.Μόλις το νερό κοχλάσει τις ρίχνουμε μέσα να ζε