Νόστιμη, εύκολη, χορταστική και πάνω απ' όλα ελαφριά, αυτή η μανιταρόσουπα είναι ιδανική για τα κρύα βράδυα του χειμώνα και... γιατί όχι... και για τα μεσημέρια!Related Posts
Φινόκιο με αυγά
Μανιταρόσουπα με πράσο
Μανιταρόσουπα
Πατσάς ψιλοκομμένος για τους φανατικούς μερακλήδες . Με μπόλικο σκορδοστούμπι!!!Υλικά✔️1/2 μοσχαρίσια γλώσσα✔️2 κιλά περίπου μάγουλα μοσχαρίσιαΣκορδοστούμπι1 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι4 σκελίδες σκόρδοΑλάτι για σερβίρισμαΕκτέλεση1️⃣ Ζητάμε από τον χασάπη να μας ξεχωρίσει τα μάγουλα απ το μοσχαρίσιο κεφάλι .
Στο οικογενειακό τραπέζι η σούπα με φακή είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση. Δεν υπήρχε εβδομάδα χωρίς να την απολαύσουμε και πάντα όπως τη θέλαμε όλοι (σ' αυτό υπήρχε ομοφωνία) χυλωμένη, μάλλον πηχτή και όχι να ψάχνουμε τις φακές μέσα σε μια λίμνη νερού! 'Ετσι την έφτιαχνε, λοιπόν, η γιαγιά μου και μετά η μαμά μου και τώρα εγώ. Αυτό κι αν θα πει παράδοση!