ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΛΑ ΠΡΟΒΕΝΣΑΛΑπό καιρό ήθελα να φτιάξω μανιτάρια στον φούρνο, αλλά όχι τα συνηθισμένα με τα τυριά κλπ, τα οποία μου φαίνονται λίγο βαριά και τελικά κάπου χάνεται και η γεύση του μανιταριού. Ετσι αποφάσισα να τα δοκιμάσω με την γέμιση για τις ντομάτες αλά προβενσάλ (συνταγή εδώ), που αρωματίζει και νοστιμίζει το λαχανικό, αλλά επιτρέπει παράλληλα να απολαύσεις και την δική του γεύση. Μανιτάρια λοιπόν μεγάλου μεγέθους, γεμιστά, τα οποία καταχρηστικώς θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε «αλά προβενσάλ».