Υλικά1 κιλό κρέας χοιρινό [εγώ χρησιμοποίησα 2 μπριζόλες εδώ χοιρινές μερίδες 3 ]χυμό 2 λεμονιών1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο2 σκελίδες σκόρδοελαιόλαδο 4-5 κουταλιές σούπαςαλάτι πιπέρι2 δαφνόφυλαΡύζι1και 1/2 ποτήρι του νερού ρύζι βασμάτι3 ποτήρια του νερού νερό1 κουταλιά σούπας βούτυρο ή 3 κουταλιές ελαιόλαδοΡίχνουμε το λάδι ή το βούτυρο στην κατσαρόλα και μαζί το ρύζι .Προσθέτουμε και λίγο αλάτι-πιπέρι Το γυρνάμε λίγο με ξύλινη κουτάλα και ρίχνουμε το νερό .Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε να πιεί το νεράκι και να το δούμε να γίνει σπυρωτόΣε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρ