Λαχανοντολμάδες παραδοσιακοί με απαλή λεμονάτη σάλτσα !!!Αγοράζουμε λάχανο ωραίο κλειστό.Με κοφτερό μαχαίρι το χαράσουμε οσο πιο βαθιά μπορούμε γύρω γύρω από το κοτσάνι .Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε νερό .Μόλις αρχίσει να βράζει τοποθετούμε το λάχανο ολόκληρο και μετά από λίγα λεπτά με την βοήθεια 2 πιρουνιών αρχίζουμε κ βγάζουμε τα φύλλα σε σουρωτήρι ...θα τα δείτε να ξεκολλάνε πολύ εύκολα .Κατ αυτόν τον τρόπο τα βγάζουμε όλα όσα τυλίγονται..Γέμιση 500 γραμ.