ΑΥλικά για 20 ντολμάδες Φύλα λάχανου 5 κλωνιά μαιντανού ψιλοκομμένο 5 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 5 φυλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένο1 κρεμμύδι ξυσμένο18 κοφτές κουταλιές της σούπας ρύζι Καρολίνα5 φέτες του τόστ γαλοπούλα βραστή ψιλοκομμένη 1αυγό ολόκληρο1 καρότο ψιλοτριμμένο 1/2 χυμό λεμονιού4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοαλάτι-πιπέρι ΕκτέλεσηΖεματάμε τα φύλα του λάχανου .Σε ένα μπολάκι βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί ,στίβουμε και το χυμό του λεμονιού που κρατάει το ρύζι πιο σπυρωτό ,τα ανακατεύουμε καλά και παίρνουμε ένα ταφύλα βάζουμε από μία κουταλιά από την γέμιση και τυλίγουμε σε ντολμάδες .Του