Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια το κουνέλι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες200 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο4 φέτες παντσέτας, χοντροκομμένες2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες3 φιλέτα αντζούγιας, στραγγισμένες, ψιλοκομμένες1/2 φλιτζάνι (125ml) λευκό κρασί2 φλιτζάνια (500ml) ντομάτα κονκασέ1 φλιτζάνι (175 γραμμάρια) Ελιές Καλαμών2 κουταλιές της σούπας κάπαρη1/4 φλιτζάνι ρίγανηΓια τον πουρέ πατάτας1 κιλό πατάτες1 κουτάκι κρέμα γάλακτος2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη1 κύβο λαχανικώνΠιπέριΜοσχοκάρυδοΤριμμένη παρμεζάνα