Jump to Navigation

Κουλουράκια νηστίσιμα με σουσάμι

up
885 users have voted.
Γνωστά, παραδοσιακά, νηστίσιμα και κυρίως θεϊκά νόστιμα! Αυτά είναι τα σημερινά κουλουράκια που, αν και νηστίσιμα, δεν είναι μόνον για τις περιόδους των νηστειών. Ταιριάζουν απίστευτα με καφέ, γάλα αλλά και τσάι και είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους.Για να είμαι ειλικρινής, δεν ανήκω σ' αυτούς που καταναλώνουν κουλουράκια και μπισκότα. Ακόμα και με τον απογευματινό μου καφέ μπορώ κάλλιστα να απολαύσω μια μικρή φρυγανιά! Ωστόσο, το ξέρω ότι αποτελώ εξαίρεση και όχι αδικαιολόγητα! Βέβαια, όπως όλοι μας, έχω κι εγώ τις αδυναμίες  μου. Κι αυτά τα κουλουράκια είναι μια απ' αυτές.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κέικ μπανάνας με μέλι και φουντούκια, χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
13 users have voted.
Δύο μαύρες μπανάνες και μια που τις ακολουθούσε με γοργούς ρυθμούς έχοντας ήδη μαύρα στίγματα στην κατακίτρινη φορεσιά της βρίσκονταν στη φρουτιέρα επάνω στο τραπέζι. Ώρα για κέικ μπανάνας, λοιπόν.

"Τιραμισού" με κόκκινα φρούτα και κρέμα μασκαρπόνε στρατσιατέλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
73 users have voted.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.

Πουτίγκα χαλβά με βασιλόπιτα, με 4 υλικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
46 users have voted.
Ένας χαλβάς που περίσσεψε και λίγη βασιλόπιτα που περίμενε υπομονετικά τη σειρά της στον καταψύκτη ήταν η αρχική αιτία κι αφορμή για να γίνει αυτή η κρεμώδης πουτίγκα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut