Υλικά:Κολοκύθα Αλάτι ΑλεύριΛάδιΑρισμαρί (κατά προτίμηση φρέσκο αλλά και ξερό μας κάνει)ΞύδιΤι κάνουμε:Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια πάχους ενός περίπου εκατοστού και σε ότι σχήμα μας βολεύει .Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε κανένα δεκάλεπτο να τα «πιάσει» το αλάτι. Τα αλευρώνουμε, τινάζουμε το πολύ αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι που να μην τα καλύπτει .Τα γυρίζουμε και από τις δυό πλευρές να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.