ΥΛΙΚΑ1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη1 ξερό κρεμμύδι στον τριίφτη τριμμένο1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ1 κουτ σούπας πελτέ ντομάτας3 ώριμες ντομάτες 6 κουτ σούπας λάδι1 ξυλάκι κανέλλα προαιρετικά,Αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε την κατσαρόλα με το λάδι στην φωτιά,προσθέτουμε το κρεμμύδι και σκόρδο μαζί με το κρέας και τα σωτάρουμε 8 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συχνά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να καφετίσουν ελαφρά τα κομμάτια κρέας ,αλατοπιπερώνουμε ,προσθέτουμε και την ζάχαρη , ρίχνουμε και τον πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε 1 π