Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια την επικάλυψη ζύμης1 συσκευασία φύλλο σφολιάταςΚεφτεδάκια1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο πρόστιμο θαλασσινό αλάτιΓια τα κεφτεδάκια500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό1 κουταλιά κάρυ1 ασπράδι αυγού3 κουταλιές ελαιόλαδοαλάτι, πιπέρι
Δοκιμάστε μια νέα μέθοδο για να φτιάξετε τα κεφτεδάκια σας
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: