Jump to Navigation

Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα βύσσινο

up
63 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΓια τα κεφτεδάκια500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό1 κουταλιά κάρυ1 ασπράδι αυγού3 κουταλιές ελαιόλαδοαλάτι, πιπέριΓια τη σάλτσα βύσσινο1/8 λίτρου ξίδι από μήλο125 γραμμάρια ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας  σπόρους μουστάρδαςαλάτι , πιπέρι500 γραμμάρια βύσσινα κατεψυγμένα2 κρεμμύδια σε κύβους κομμένα1 κλωνάρι σελερι  σε μικρά κομματάκια κομμένο Λαχταριστά κεφτεδάκια με σάλτα από κόκκινα φρούτα Απαιτούμενος χρόνος: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ντιπ από ζαμπόν με παξιμάδια

(sidagi.gr)
up
17179 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα20 παξιμάδια μικρά200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη2 κουταλιές της σούπας κάππαρη2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα από λεμόνι2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο200 γραμμάρια φέτες ζαμπόνΛίγα φυλλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα 

Ντάκος με πάστα τόνου και ελιές

(sidagi.gr)
up
17077 users have voted.
Υλικά:  1 κονσέρβα τόνου6-8 μικροί ντάκοι6-7 φιλετάκια αντζούγιας3 κουταλιές της σούπας κρεμώδες τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλκομμένο άνηθο5-6 πράσινες ελιές πλυμένες και ψιλκομμένες.1 λεμόνι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)½ λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)πιπέρι φρεσκοτριμμένο 

Ταραμοκεφτέδες

(sidagi.gr)
up
15600 users have voted.
Υλικά:  150 γρ. ταραμάς220 γρ. ψωμί ψίχα1,5 φλιτζάνι αλεύρι3 κρεμμυδάκια φρέσκαΜισό ματσάκι άνηθοΜισό ματσάκι μαϊντανό200 γρ. λάδι  Ξεχωριστά κεφτεδάκια που γίνονται εύκολα και εξαφανίζονται στη στιγμή! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Σάντουιτς μουστάρδα τυρί

(sidagi.gr)
up
16523 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου4 φέτες ψωμί του τοστ112 γραμμάρια τυρί τσένταρ, φέτες2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Λαχταριστό κολατσιό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut