Κατσικάκι στο φούρνο με μάραθο και φρέσκα μυρωδικά...!!!Βάζουμε το κατσικάκι στη γάστρα με πατατούλες αλείφουμε με 2 κουταλιές σπιτική σάλτσα ή αλλιώς πελτέ του εμπορίου το κρέας... Κόβουμε μισό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο θρούμπι και και θυμάρι φρέσκο, αλάτι πιπέρι σκόρδο ανακατεύουμαι με λίγο ελαιόλαδο ... Ρίχνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει το φαγητό στους 220 βαθμούς σε αέρα.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ