Jump to Navigation

Καρυδογλυκό Μοναδικό και Σιροπιαστό!!

up
30 users have voted.
Καρυδογλυκό Μοναδικό και Σιροπιαστό!! Ενα φίνο, ντελικατο και πεντανόστιμο Γλυκάκι για να συνοδεύσει τον καφέ μας ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στην ημέρα. Γίνετε πανεύκολα!!ΣυνταγήΚαρυδογλυκό112 γραμ καρύδια τριμμένα220 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 κουτ γλυκού Μπεικιν παουντερ150 γρ βούτυρο Αγελαδινό220 γρ ζάχαρη κρυσταλλική3 αυγά2 βανίλιες180 γρ γάλαΓια το Σιρόπι220 γρ ζάχαρη κρυσταλλική225 γρ νερό2-3 σταγόνες χυμό λεμονιούΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/LDkIYH2KuTw 
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κλασικό κέικ με κακάο απίθανο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
233 users have voted.
. Μόλις κρύωσε και το έκοψα !!!

Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
288 users have voted.
Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!ΥΛΙΚΑ=ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα στο μπολ 4 μικρά πορτοκάλια τα δύο ολόκληρα σε κομματάκια και τα άλλα δύο καθαρισμένα από την φλούδα και κομμένα σε κομματάκια! Έριξα μέσα 200 γρ ζάχαρη,200 ml λάδι ελαφρυ,4 αυγά και τα χτύπησα στο ραβδ0 μπλέντερ! Τέλος έριξα 300 γρ αλεύρι,και 20 γρ μπέικιν!

ΜΟΝΟ με 4 υλικά απίθανο κέικ χωρίς μίξερ με ζαχαρούχο στο τσακ μπαμ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
269 users have voted.
 Εφτιαξα αυτό το κεκάκι με 4 απλά υλικά κυριολεκτικά σε 5 λεπτά !!!Χρησιμοποίησα 2 πιρούνια για να το ετοιμάσω και έγινε πολύ νόστιμο αφράτο και γευστικό ...Οτι πρέπει για το πρωινό καφεδάκι !!!Γρήγορο πολύ εύκολο  οικονομικό !!!ΥΛΙΚΆ 3 αυγά 1 ζαχαρούχο γάλα 130 γραμ βούτυρο λιωμένο -έβαλα lourpak230 g.

Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
331 users have voted.
 Θέλετε μια Πεντανόστιμη Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη και Σιροπιαστή;Ίσως από τα Ωραιότερα Σιροπιαστά Γλυκά,χωρίς Μίξερ με απλά υλικά όλα σε ένα Μπολ, φτιάχνετε σε 5 λεπτά και το αποτέλεσμα απλά Μοναδικό!! Πόσο Σιροπιαστή είναι; νομίζω τα λέει όλα η εικόνα!!!Ανακαλύψτε τη μοναδική τεχνική που κάνει αυτή την πορτοκαλόπιτα απίστευτα αφράτη και ζουμερή!

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ VEGAN BROWNIE/ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
654 users have voted.
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ VEGAN ΜΠΡΑΟΥΝΙ/ BROWNIE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Επειδή και η σαρακοστή...θέλει τη λιχουδιά της!Υλικά: 200ml σπορέλαιο 50γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut