Είχα ακούσει πολλές φορές να φτιάχνουν σπιτική καραμέλα και η αλήθεια είναι ότι μου φαινόταν βουνό. Την τελευταία φορά μια φίλη μου την έφτιαξε βράζοντας ζαχαρούχο γάλα στη χύτρα επί δύο ώρες (το κουτί πρέπει να είναι κλειστό και να είναι σκεπασμένο με νερό). Αυτό μου φάνηκε ακόμα πιο βουνό και πολύ προκάτ. Μια και αγαπάω τα χειροποίητα και παραδοσιακά είπα να βάλω τα δυνατά μου και να φτιάξω μια νόστιμη καραμέλα η οποία είναι τέλεια για γέμιση και επάλειψη, ακόμα και για να την πιεις.
Λίστα για ψώνια