Jump to Navigation

Καλαμαράκια μεθυσμένα και αρωματικά

up
132 users have voted.
Καλό μήνα! Το Πάσχα πέρασε! Η πρωτομαγιά πέρασε και τα περισσεύματα από το πασχαλινό τραπέζι τελείωσαν! Η κρεατοφαγία των ημερών, προσωπικά, με κούρασε... ίσως γιατί τρώω, μεν, κρέας αλλά δεν είμαι και φανατική του είδους. Πάντα όμως πίστευα και πιστεύω ότι όλα χρειάζονται κι όλα πρέπει να καταναλώνονται αλλά συνετά, με μέτρο.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρεβίθια φούρνου με λαχανικά και μήλο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
181 users have voted.
Καλό μήνα! Και ναι... τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν! Μπορώ πια να αισθανθώ το άρωμά τους και να νιώσω την προσμονή στην ατμόσφαιρα. Εξάλλου κι ο χειμώνας είναι πια εδώ και κάνει αισθητή την παρουσία του.

Φασόλια γίγαντες πλακί στον φούρνο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
56 users have voted.
Πλακί, είναι ένας τρόπος  μαγειρέματος που συνηθίζεται στην ελληνική, τουρκική αλλά και βουλγαρική κουζίνα και περιλαμβάνει πολλές πρώτες ύλες από φασόλια μέχρι ψάρια. Τα βασικά του συστατικά είναι πάντα ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο και ελαιόλαδο.

Κοκκινιστά καλαμαράκια με ρύζι και μελιτζάνες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
52 users have voted.
Πάντα αγαπούσα και αγαπώ τα λαχανικά κι όσο περνούν τα χρόνια ακόμα περισσότερο.

Πολύχρωμα γεμιστά με σταφίδες και κουκουνάρι και τα μυστικά της επιτυχίας τους

(tantekiki.blogspot.gr)
up
372 users have voted.
Καλημέρα και καλό μήνα! Καλό φθινόπωρο δεν θα πω μια και το καλοκαίρι συνεχίζεται! Αλλά, εδώ που τα λέμε, σκέφτηκες ποτέ, τί θα ήταν το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς τα γεμιστά; Μάλλον, θα έχανε ένα μεγάλο μέρος από τη νοστιμιά του.

Η λαχανοσαλάτα που έγινε κοκκινιστό λαχανόρυζο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
85 users have voted.
Τί μπορείς να κάνεις όταν ξεκαθαρίζεις το ψυγείο σου; Πάρα πολλά, νομίζω. Το βασικό είναι, όσο μπορείς, να μην πετάς τρόφιμα που δεν έχουν χαλάσει!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut