p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; } Υλικά 500 γραμ φαριναπ (4 κουπες)250 γραμ. μαργαρινη (1 κ 1/4 κουπα)250 γραμ. γαλα αναμεικτο με χυμο πορτοκαλιου (1 κ 1/4 κουπα)2 βανιλες 4 αυγα400 γραμ. ζαχαρη (2 κουπες)Οδηγιες χτυπαμε πρωτα το βουτυρο σκετο να ασπρισει, ριχνουμε τη ζαχαρη και χτυπαμε να ενωθουν πολυ καλα. ενα-ενα τα αυγα, τις βανιλιες, το γαλα-χυμο και τελος το αλευρι.αν θελουμε να το κανουμε μαρμπρε, αδειαζουμε το 1/3 του χυλου σε αλλο σκευος και του ριχνουμε μεσα 5 γεματες κουταλιες κακαο και 1 βανιλια και το ανακατευουμε πολυ καλα.