Υλικά4 φλυτζάνια τριμμένο καρότο1/2 φλυτζάνι τσαγιού σταφίδα1/2 φλυτζάνι καρύδι 1 και 3/4 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη ξανθή4 αυγά1 φλυτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο2 φλυτζάνια αλεύρι μαλακό1/2 κουτ.γλυκού αλάτι2 κουτ.γλυκού μαγειρική σόδα2 βανίλιες2 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερ1 κουτ.γλυκού κανέλαΕκτέλεση Σε ένα μπόλ βάζουμε το καρότο τριμμένο [μπορούμε να το τρίψουμε και στο μούλτι,η και στον τρίφτη Προσθέτουμε την ξανθή ζάχαρη,τα καρύδια ψιλοκομμένα,την σταφίδα, το ηλιέλαιο ,τα 4 αυγά,την κανέλα ,την μαγειρική σόδα,το μπέκιν ,βανίλιες ,και ανακατεύουμε [με το χέρι].Προσθέτουμε και το αλεύρι και ξανααν