Το τέλειο ψητό γουρουνόπουλο φούρνου με πατάτες !!!Υλικά3 κιλά γουρουνόπουλο με πέτσα 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδααλάτι,πιπέριλίγο βούτυρο φυτίνη1 ποτήρι του κρασιού λάδι ξίδι για επάλειψη της πέτσας Για τις πατάτες2 κιλά πατάτες2 ποτήρια του νερού χυμό πορτοκαλιού2 ζουμερά λεμόνια τον χυμό λεμονιού1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι2 κύβους κότας1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ6 κουταλιές της σούπας μουστάρδα1 κουταλιά σούπας μέλιΕκτέλεσηΑλείφουμε αφού πλύνουμε και στεγνώσουμε το κρέας με μουστάρδα βούτυρο και αλατοπίπερο.Το αφήνουμε κάνα 2 ώρες να τραβήξει και να μαλακώσει.Κατόπιν το σκουπίζουμ