Υλικά 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 2 κουτιά σαντιγί ERMOL/ MORFAT 1-2 βανίλιες ή 1-2 κ.γ εσάνς βανίλιας 200 γρ. κουβερτούρα 4-5 γκοφρέτες τύπου σοκοφρέτα (σοκολάτα γάλακτος ή υγείας) 1 φλυτζάνι αλεσμένα φουντούκια 1,5 πακέτο μπισκότα τύπου ΠΤΙ ΜΠΕΡ λίγο γάλα για να βρέξουμε τα μπισκόταΕκτέλεσηΣε μπεν μαρί λιώνω την κουβερτούρα. Χτυπάω την σαντιγί στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει και έπειτα ρίχνω το ζαχαρούχο και την βανίλια. Παίρνω το πυρέξ μου και αφού βρέξω τα μπισκότα στο γάλα τα στρώνω στη βάση. Ρίχνω από πάνω σαντιγί να καλύψω τα μπισκότα.