Γιουβαρλάκια με φρέσκια ντομάτα, αγαπημένο πολύ νόστιμο φαγητό !!!Υλικά1κιλό κιμά μοσχαρίσιο2 κρεμμύδια στο μούλτι χοντροκομμένα1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη1 αυγό1,5 φλιταζανάκι του καφέ ρύζι ΚαρολίναΜαϊντανό ψιλοκομμένοΛίγο λάδι, αλάτι πιπέρι.Ζυμώνουμε καλά τα υλικά κ βάζουμε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο. Πλάθουμε μπαλάκια σε μια πιατέλα. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι κ σοτάρουμε ελαφρά ένα μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ρίχνουμε μια κουταλιά πελτέ, τον γυρίζουμε για λίγο να ψηθεί κ μετά ρίχνουμε χυμό φρέσκιας ντομάτας, λίγη ζάχαρη κ βραστό νερό.