Πολύ νόστιμο και στην κατσαρόλα !!!Υλικά μερίδες 4600 γραμ μοσχάρι ελιά κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι μεγάλο τριμμένο1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη1 κουταλιά σούπας πελτέαλάτι -πιπέρι-λίγη ζάχαρηλίγο κουρκουμάΙ πακέτο κριθαράκι χοντρό Τί κάνουμεΠλένουμε στραγγίζουμε το κρέας.Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι με το κρέας και το κρεμμύδι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό το πιπέρι τον κουρκουμά και λίγη ζάχαρη -προαιρετικά- τα γυρνάμε σοτάροντας για λίγο ακόμα και ρίχνουμε ζεστό νερό μέσα τόσο όσο να σκεπάζει αρκετά το κρέας.Σιγομαγειρεύ