Γιαννιώτικο!!! 1 κιλό φύλλα κρούστας300γρ. Κανταΐφι1 σακουλάκι φρυγανιά1 κ. σ. Και 1/4 κανέλα600 γρ. καρύδια χοντροκομμένα1 λίτρο ηλιέλαιο (αφήνουμε ένα δάχτυλο στο μπουκάλι)Για το σιρόπι:1,5 κιλό ζάχαρη5 ποτήρια νερόΧυμό από μισό λεμόνι3 βανίλιες2 κ.σ γλυκόζηΒράζουμε το σιρόπι 10 λεπτά. Τη γλυκόζη τη βάζουμε στο τέλος του βρασμού.Ψήσιμο :Στο μεγάλο ταψί του φούρνου, στη μέση, ψήνουμε για 1 ώρα και 40' στους 150 βαθμούς στον αέρα. Τα τελευταία 7-10 λεπτά ανεβάζουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς για να ροδίσει.Εκτέλεση:Βάζουμε στο μπλέντερ τα καρύδια με τη φρυγανιά και τα σπάμε ελαφρώς.